شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

کارکنان «ایرفرانس» تهدید به اعتصاب در تعطیلات کریسمس کردند

کارمندان شرکت هواپیمایی سرشناس فرانسوی تهدید به اعتصاب در ایام تعطیلات کریسمس کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۲۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 17
کد خبر: ۱۵۹۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دو اتحادیه صنفی نماینده مهمانداران شرکت هواپیمایی «ایر فرانس» در اطلاعیه مشترکی که در رسانه‌های فرانسوی منتشر شد اعلام کردند، این کارمندان در صورت عدم موافقت مدیران شرکت با مطالبه آنها در زمینه بهبود شرایط کاری و افزایش دستمزدها، ایام تعطیلات سال نوی میلادی از 22 دسامبر 2022 تا دوم ژانویه 2023 (اول تا 12 دی 1401) را اعتصاب خواهند کرد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در این اطلاعیه نوشته شده است: «این اطلاعیه باید هشداری برای مدیران ما باشد. اگر صدای ما شنیده نشود کل کاری که مجبور به انجامش خواهیم شد فراخوان دادن برای یک اعتصاب فعال است.»

این در حالی است که روزنامه «لوفیگارو» نوشت، این شرکت هواپیمایی بر خلاف مطالبه این کارمندان، افزایش کارایی آنها و خدمت‌رسانی هر کارمند به 50 مسافر به جای رقم معمول 48 مسافر در پروازهای ایام تعطیلات کریسمس را طلب کرده است.

به نوشته اسپوتنیک، مدیران شرکت ایر فرانس امیدوارند، این تعطیلات برای آنها سود کافی برای جبران بخشی از ضررهایی ایجاد شده در اثر لغو بسیاری از پروازها در سالهای همه‌گیری کروناویروس ایجاد کند.

بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی سراسر جهان در دوران همه گیری کووید-19 به سختی تلاش کردند تا عملیات‌های عادی خود را حفظ کنند. بسیاری از این شرکت‌ها به دلیل اعمال محدودیت‌های مسافرتی در این دوره مجبور به کاهش نیروها و مشاغل خود و به هم زدن زمانبندی‌های پرواز شدند.

فرانسه طی یک سال گذشته به دلیل افزایش تورم و قیمت‌های غذا و انرژی شاهد موج جدیدی از اعتراضات کارگران به وخیم‌تر شدن شرایط زندگی آنها بوده است.

فرانسه به همراه دیگر متحدانش در راستای حمایت از اوکراین در جنگ با روسیه، تلاش کردند تا اقتصاد روسیه را با اعمال چندین دور تحریم‌ تضعیف کنند اما تحریم‌های آنها نتیجه معکوس بر اقتصاد‌های خودشان گذاشته است./ فارس

ارسال نظر